zondag, 04 april 2010 00:00

Blog Texelse Courant - Dag 3

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
  • Print
  • E-mailadres
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Weblog Texelse CourantZo dat was dag 3.
En nu was hij nog heftiger als de twee dagen ervoor. Deze dag begon zoals het ieder jaar begint. Namelijk op deze dag verzamelen wij (mijn vriendenclub ) en alles wat daar aan vast hangt  bij Bibi thuis. Kids, meiden (de mooiste van t eiland) en natuurlijk  mijn elftal der drinkers. Op deze speciale dag gaan we los! Ja echt los.. Mijn middenvelder Ralf keyser is de spil c.q de man die de lijnen uitzet. Zijn overzicht over deze dag is niet van deze wereld!  Als we rond een uur of 1 tezamen zijn zwaait hij de skepter zijn wil is wet!  Dus iedereen neemt zijn positie in.  Ewoud op goal (zekerheidje) Hidde laatste man (altijd controle) foofer linksback (weet wat hij doet) voorstopper Mark skoo (zwijgt ) Dave dijkstra (de nar ) Ben (de hijger ) Bartjan (het brein ) Pieter (altijd blessure) Jony (ballenjongen) Chris dob (rooie kaart) Bas griffioen (gelijk rood ) en natuurlijk opperhoofd Sjarrel v.dr.sl.

Ook deze dag was weer tegek, al moest ik zelf werken vanavond bij Paul van Dijk in de Toekomst. En ja daar gaat hij weer!  Alweer the Cats! Maar nu als nooit tevoren! Ik heb dit nog nooit zo gezien, 800 door het dolle helemaal terug in de tijd gaande vijftigers niet meer weetend van boe of bah gingen totaal uit hun dak!  Zelfs mijn kip vriend F.langeveld heeft Paul v Dijk belooft de volgende jaren het CATS WEEKEND  te ondersteunen! Dus het was top! Hulde aan Paul!

Toen ik laat in de avond nog aan het werk was en ineens weer wat vrienden zag van vanmiddag, kwam mijn lieftallige totaal niet uit de hoogte wonderschone lastpak Sarina met Pieter binnen glijden. En keken mij aan met hun hele gelaat onder geschilderd door de kids van vanmiddag.. tsja het was dus weer een leuke paas!

Openingstijden

Restaurant: 17:00 uur - 22:00 uur
Terras open tot: 2:00 uur
Café open tot: 3:00 uur
(van za. op zo: 4:00 uur)

Contact

Dorpsstraat 31
De Koog

Tel:

06-208 222 08
06-229 690 72