zaterdag, 03 april 2010 00:00

Blog Texelse Courant - Dag 2

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
  • Print
  • E-mailadres
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Weblog Texelse CourantDag 2. 
Ach waar zal ik beginnen!
Vanmiddag ben ik mn dingetjes gaan doen die ik de laatste tijd al doe beetje slopen in sjans (wat bijna al weg is gesloopt) maar er zijn altijd nog kleine dingen te doen. Maar na ruim 2 maanden wil je graag wat resultaat zien. Dat gebeurd ook wel want Joost en Nico hebben de gang er zeker wel in. Maar soms bekruipt t gevoel wel s, komt t goed..? En dat gevoel komt omdat de omvang van deze brand enorm is.

Ook vond ik met slopen nog een kranten knipsel tussen de draagbalken die ook verwijderd zouden worden. Ik en de mijn niet nieuwschierige dikke vriend ( E de duitser) doken er gelijk op, welk jaartal? Toen we samen aan de paparassen aan het plukken en  trekken waren  kwamen we erachter dat het er een van 1966 was. Toch jonger als ik verwacht had. Maar het klopte wel dit deel van t pand is er later aan gebouwd. 

Op een hobbeltje ben ik naar huis gegaan om me te gaan voorbereiden op de opvolgende Cats avond in sam sam. Dus pak een douche (ontspan me even zoals iedere man dat doet ) dus ga ff legge op t bankie! Komt ineens mn zeer geliefde + verzorgende en niet uitdehoogte oogappel Sarina binnen. Met in haar kielzog haar jongens achtige vader Kees Schuyl. HEE LUIWAMMES ! VAN DIE BANK AF WERKEN MOET JE! (ja pap dacht ik ) en bewoog me naar sam sam. Daar aangekomen ja ja weer CATS ! Dit keer nog meer meer en meer. En nu waren ze nog in grotere getalen. Muziek liefhebbers van de eerste orde! Zingen en joelen zo ging het vandaag weer.. Fantastisch! En het krantenknipsel uit 66 viel op zn plaats.

Openingstijden

Restaurant: 17:00 uur - 22:00 uur
Terras open tot: 2:00 uur
Café open tot: 3:00 uur
(van za. op zo: 4:00 uur)

Contact

Dorpsstraat 31
De Koog

Tel:

06-208 222 08
06-229 690 72