Links

Golfbaan de Texelse

Golfbaan De Texelse heeft het ruige karakter van een echte duinbaan! Golfen op Texel is heerlijk tijdens uw vakantie op Texel.

Paracentrum Texel

Parachutespringen is het mooiste wat er is. Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandemsprong wilt maken of al vele sprongen hebt, Paracentrum Texel heeft alles om uw sprong tot een succes te maken. De mooiste locatie van Nederland en de gezelligste en professioneelste instructeurs, die leven van en voor het springen.

De Koog Badplaats

Welkom in De Koog op Texel.
De Koog is een gezellige badplaats op het vakantie-eiland Texel. Het dorp biedt alles wat een toerist zich kan wensen. Een gezellig winkelcentrum, tal van leuke restaurantjes en uitgaansgelegenheden en het strand is op loopafstand van het centrum van het dorpje. Vanaf het strand loopt u zo de gezellige Dorpsstraat in om een terrasje te pikken, lekker te shoppen of te lunchen of dineren.

www.texeleventz.nl

Texeleventz.

compleet verzorgde groepsuitjes vanaf 10 personen. Van solex tot segway en van raften tot garnalen vissen en natuurlijk lekker eten!
Kijk op onze site voor de vele mogelijkheden.

Tripadvisor

TripAdvisor - Onpartijdige hotelbeoordelingen, foto's en reisadviezen over hotels en vakanties - Vergelijk de prijzen met één klik.

Bekijk de beoordelingen van Sjans

Tessels Onderdak Verhuurbureau

Wij verhuren vakantiehuisjes, appartementen en chalets op Texel. In het bos, in het dorp of dichtbij de zee? De hond mee? Wij hebben van alles. Neem eens een kijkje op onze nieuwe website www.totexel.nl

Openingstijden

Restaurant: 17:00 uur - 22:00 uur
Terras open tot: 2:00 uur
Café open tot: 3:00 uur
(van za. op zo: 4:00 uur)

Contact

Dorpsstraat 31
De Koog

Tel:

06-208 222 08
06-229 690 72